صحبت کردن کودکان در خواب

کودکان به دلایل مختلفی در خواب صحبت می کنند. در اینجا برخی از رایج ترین دلایل وجود دارد:

خواب دیدن: کودکان در هنگام خواب بیشتر در خواب صحبت می کنند. این به این دلیل است که رویا دیدن می تواند یک تجربه بسیار زنده و فعال باشد و مغز کودکان هنوز در حال رشد است و یاد می گیرد که چگونه محرک های خارجی را فیلتر کند. وقتی بچه ها خواب می بینند، ممکن است در مورد چیزی که در خواب می بینند صحبت کنند یا به سادگی صداهای تصادفی از خود در بیاورند.

استرس: کودکانی که استرس و اضطراب دارند یا مضطرب هستند ممکن است در خواب هم صحبت کنند. این به این دلیل است که استرس می تواند سطح کورتیزول را افزایش دهد، هورمونی که می تواند خواب را مختل کند. هنگامی که کودکان بیش از حد خسته یا استرس دارند، ممکن است بیشتر در خواب صحبت کنند تا بخشی از این تنش را از بین ببرند.

پردازش وقایع روز: دلیل دیگری که کودکان در خواب صحبت می کنند این است که آنها در حال پردازش وقایع روز هستند. وقتی بچه ها به خواب می روند، مغزشان هنوز در حال کار است تا همه چیزهایی که در طول روز اتفاق افتاده را بفهمد. این گاهی اوقات باعث می شود که آنها در مورد فعالیت های روزانه خود صحبت کنند یا مکالمات را در خواب تکرار کنند.


بیشتر بخوانید : اختلالات خواب در کودکان


سایر دلایل صحبت کردن کودکان در خواب

دندان درآوردن: دندان درآوردن همچنین می تواند باعث شود کودکان در خواب صحبت کنند. این به این دلیل است که دندان درآوردن می تواند یک تجربه دردناک باشد و کودکان ممکن است در شب بی قرار و ناراحت باشند. صحبت کردن در خواب می تواند برای کودکانی که در حال دندان درآوردن هستند، راهی برای خودآرام سازی باشد.

رشد: صحبت کردن در خواب یک بخش طبیعی از رشد کودکان بین 3 تا 10 سال است. همانطور که مغز کودکان رشد می کند، خواب REM بیشتری تولید می کند، که مرحله ای از خواب است که در آن رویا دیدن رخ می دهد. به همین دلیل است که کودکان در این مدت بیشتر در خواب صحبت می کنند.

نقاط عطف رشد: برخی از کودکان در همان زمان شروع به صحبت در خواب می‌کنند که مهارت‌های زبانی دیگری را در خود پرورش می‌دهند. این ممکن است به این دلیل باشد که آنها صرفاً چیزی را که یاد می گیرند تمرین می کنند.

شرایط پزشکی: در موارد نادر، صحبت کردن در خواب می تواند نشانه یک بیماری پزشکی مانند آپنه خواب یا نارکولپسی باشد.

صحبت کردن کودکان در خواب

نکاتی برای والدین

در اینجا مواردی وجود دارد که می توانید برای کمک به کودک خود در خواب از صحبت کردن انجام دهید:

یک برنامه خواب منظم تنظیم کنید: این به تنظیم چرخه خواب و بیداری کودک شما کمک می کند و احتمال صحبت کردن در خواب را کاهش می دهد.

یک روال آرامش بخش قبل از خواب ایجاد کنید: این به کودک شما کمک می کند تا آرام شود و برای خواب آماده شود.

مطمئن شوید که اتاق خواب فرزندتان تاریک، ساکت و خنک باشد. این باعث ایجاد محیطی مناسب برای خواب می شود.

قبل از خواب از مصرف کافئین و نوشیدنی های شیرین خودداری کنید. اینها می توانند خواب را مختل کنند.

با کودک خود در مورد صحبت کردن در خواب صحبت کنید. به آنها بفهمانید که این مسئله مهمی نیست و از دست آنها ناراحت نیستید.

در بیشتر موارد، صحبت کردن در خواب دلیلی برای نگرانی نیست. با این حال، اگر کودک شما در خواب بیش از حد صحبت می کند یا اگر مشکلات خواب دیگری نیز دارد، مانند کابوس یا وحشت شبانه، مهم است که با روانشناس کودک خود صحبت کنید.

مرکز روانشناسی کودک در منطقه یک تهران

دکتر سمیه عابدینی روانشناس کودک و نوجوان می تواند در زمینه اختلالات خواب کودکان و سایر اختلالات دوران کودکی به والدین برای رفع نگرانی هایشان کمک کند.

مشاوره تلفنی و آنلاین با کودکان و نوجوانان از خدماتی است که در مرکز روانشناسی دکتر سمیه عابدینی برای عزیزانی که امکان حضور در کلینیک روانشناسی را ندارند ، ارائه می شود.

 

 

کلمات مرتبط :

مرکز روانشناسی در منطقه یک – مرکز روانشناسی در قیطریه – کلینیک روانشناسی در فرمانیه – متخصص روانشناسی کودکان در اقدسیه – کلینیک روانشناسی در نیاوران – مرکز روانشناسی کودک و نوجوان در خیابان شریعتی – فرزندپروری – روانشناس کودک – والدین سالم – الگوبرداری از والدین – روانشناس خوب کودک – کودک عصبی – روانشناس کودک منطقه یک تهران – بهترین روانشناس کودک منطقه یک – ترس در کودکان – بازی درمانگر کودک –مرکز روانشناسی در جمشیدیه – متخصص روانشناسی کودک و نوجوان در جردن – اضطراب جدایی در کودکان

keyboard_arrow_up